Klaudia rendelés IG oldallal kapcsolatban tapasztalatok?
Párszor rendeltem tőle, ami készleten levő termék volt...de feliratkozásnál mindig el van maradva. Hol válaszol, hol nem.
Nekem nincs indíttatásom örökké "kopogtatni" nála, hogy vegye észre a rendelésem XD
Úgyhogy hanyagoltam.
De ahogy elnézem a kommenteket sokan jelzik, hogy írtak, aztán nem reagált. Tehát nem egyedüli eset az enyém.
A másik, meg jó minőségűként kínálja a dolgait, közben meg egyik táska cipzára szétjött folyamatosan, amit rendeltem. Óra is hamar elromlott. Nem éri meg egyáltalán.
Nagyon nincs képbe sokszor, hol elromlik a laptopja, hol lelkibaja van. Ezzel takarózik.Sokszor azt se tudja hányadikán van elseje. Folyamat osztja meg, hogy lehet feliratkozni hozzá. Aztán fényévente észreveszi, hogy kéne válaszolni is.:)))
De szerintem most mégjobban elvan úszva az e-mail-ekkel, mióta egy pénzes palit összeszedett magának, meg ugye most jön a gyerek is, úgyhogy felejtős.
Amúgy meg a cuccai se jó minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!