Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pesten hol van olyan turkáló...

Pesten hol van olyan turkáló ahol minőségi MÁRKÁS cuccokat árulnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:
háda
2010. aug. 17. 01:20
 2/5 anonim ***** válasza:
a háda nagyon jó!
2010. aug. 17. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan turit hiába keresel, ahova csak bemész és válogathatsz a Zara, H&M, Mexx, Pepe Jeans, Nike stb márkájú cuccok közül.

Elsősorban angol turikat keress, ahol ezek a márkák nagyszámban előfordulnak, meg még Next, Marks&Spencer, Mango is (csak pár példa az itthon is kapható márkákból) de az angol turik elsősorban az angol tömegmárkákkal vannak tele: Atmosphere, New Look, RIver Island stb. Ezek is nagyon jók csak persze ezekre nem lehet felvágni, mert aki jár legalább néha turiba tudja, hogy ezeket csak ott lehet megvenni (hacsak nem jársz gyakran Angliába, hogy ott vásárolj).

Darabáras üzleteket ajánlok, ott válogatott szép darabok vannak, több a márkás is mint kilósban (főleg a kilósok mostanában extra sz.ar választékkal bírnak)

Pl. Háda VII. kerület, Rákóczi út 68 (keletinél majdnem) 2 szintes nagy üzlet.

Renoválás: Dohány utca- Erzsébet krt. saroknál a Blahán, az Erste Bank mellett benn a Dohány utcában.

Nekem utóbbi a kedvencem, nem olcsó ( a darabárasok nem a legolcsóbbak ez tény) de gyönyörű cuccokat lehet venni.

Egy teljes áras jobb Zara ruha árából (ami 8-10 ezer) veszek 5-6 darabot darabáras turiban.

2010. aug. 17. 07:26
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom Neked mi számít márkának, de ez is egy elég jó "elit" használtruhás bolt, a Blahánál: www.alteregoshop.hu
2010. aug. 17. 16:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.. Hádába néha én is benézek :).. De mem míndig vannak jó cuccok.. általában amikor én megyek csak nagy dolgok vannak .. mármint nekem S/M -es a méretem.. és amit felprób felső az nagy :S... de bizti mindig akk menek ha már kivan fosztva.. pl a Rákóczi útiba mikor érkezik friss árú?.. v ez hogy megy?
2010. aug. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!