Fiatalok! Melyik divatmárka a legelterjedtebb a baráti körötökben?
Keresztfiam napokban lesz 18.
Szeretnék neki venni pár pólót vagy pulcsit, de nem igazán tudom hogy mely márkák a menők mostanság.
Nem akarok ilyen átlagos h&m vagy c&a sat venni, de persze méregdrága luxusholmit sem.
Lesz más ajándék is, kb 50ezer forintért vennék egy-két-pár ruhaneműt.
Mit ajánlanátok ennyiért?
Szavazáshoz betettem pár márkát, amiket eddig néztem.
Köszönöm.
Esetleg nadrágból milyet vennétek?
Méretét tudom, avval nem volna probléma.
Milyen szín a menő?
Szaggatott, alul rojtos, milyen fazonú?
Jahjj
Ne vegyél semmit. Nem fog tetszeni neki, te meg megsértődsz...add oda a pénzt.
hat ha mar igy masoktol kell kerdezgetned, hogy milyet vegyel, az regen rossz. nagyon nehez eltalalni latatlanban valaki izleset, szemmel lathatoan neked fogalmad sincs az o izleserol. ami nem baj!! tok jo, h megvan benned a szandek, de csatlakozom azokhoz, akik szerint ez igy nem fog jol elsulni.
szerintem inkann adj neki egy vasarlasi utalvanyt, egy fokkal talan ‘szemelyesebb’ mint a penzt a markaba nyomni, de megis arra kolti, amire akarja. illetve ilyen jolly joker dolgokkal nem lehet melleloni, mint pl. calvin klein alsonaci vagy zoknik, azert ezek valoszinu tetszenk neki, bar eleg kozhelyes dolog zoknit ajandekozni.. szoval inkabb utalvany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!