Mi a véleményetek arról, ha nyáron valaki ilyesmi stílusú papucsban van?
2021. febr. 12. 14:13
2/23 anonim válasza:
Szerintem okés papucs, de én papucsot mondjuk nem nagyon hordanák így utcára például. Szóval otthon oké, strandon okés, de így hétköznapra annyira nekem nem. Mondjuk ez már egyéni preferencia, de szerintem nincs semmi gond evvel a papuccsal, ha tetszik, nyugodtan hordd.
3/23 anonim válasza:
Szerintem ez egy tök normális papucs. Nem gondolnék róla semmit.
4/23 anonim válasza:
Semmit nem gondolnék. Inkább ez, minthogy mezitláb bele lépjen valamibe.
5/23 anonim válasza:
Szerintem tök jó ez a papucs én hordanám strandra meg le ugrani csak így a boltba.
6/23 A kérdező kommentje:
Tehát akkor mondjuk bkv-n lemenni a városi strandra sem ciki, meg boltba menni benne?
2021. febr. 12. 15:17
8/23 anonim válasza:
szerintem ha tudsz hozzá öltözködni akkor jól néz ki, simán lemennék benne boltba
10/23 A kérdező kommentje:
Hosszú, szűk szárú farmerral felvennétek?
2021. febr. 12. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!