Ez vajon replika lehet?
Szerettem volna egy egyszerű, pamut, hosszú ujjú felsőt venni, ami mindenhez megy, így elmentem turiba. Találtam is egy nagyon kényelmeset, ami mindenhol úgy áll ahogy kell, viszont ott van rajta a Hilfiger jele, ami nem lenne baj, de nem vagyok biztos benne, hogy eredeti és gagyit inkább nem hordanék. Szerintetek eredeti? Címkéről nem vagyok biztos benne.
Mondjuk pár száz forint volt, szóval ha nem eredeti, se nagy kiadás, max. otthonra jó lesz, mert nagyon kényelmes.
Nekem nagy kedvencem a Hilfiger, evek ota veszek toluk mindenfele ruhadarabot, elegge ismerem a markat. Ranezesre eredetinek tunik. A logo varrasa szep, a nyakban levo nyomat nekem kicsit gyanus, arrol jobb lenne egy kozelebbi kep, de szerintem eredeti.
F25
A logo valahogy rövidnek tűnik, ezen pl. hosszabb [link]
Az én TH pólóimban van 5 darab hosszabb címke és a legalsó alatt egy kisebb címke más anyagból, amin van 3 kód meg egy dátum.
A rovidebb logo nem feltetlenul utal arra hogy hamisitott...nekem vannak 100% eredeti poloim, amin ugyanekkora a logo.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!