Miért lépek ki folyton a magassarkú cipőkből?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég kicsi lábam van, 35-36os méret. A problémám az, hogy ha nagy nehezen találok is a méretemben magassarkú cipőt, mindig kijár belőle a sarkam, ezért csak olyan magassarkút tudok hordani, aminek van pántja is pluszban. Próbáltam már sarokfogót, talpbetétet,zselés sarokemelőt, minden vackot, amit lehet kapni és továbbra se tudok menni bennük. Van erre valakinek vmi praktikája?2021. febr. 8. 17:56
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor is kilépek belőle, ha teljesen végigér benne a lábam és baromi szoros. Csak a magassarkú félcipőkkel van ez a problémám, más fazonokkal nincsen.
2021. febr. 8. 18:16
3/9 anonim 

válasza:

Pillanatragasztót is próbáltad már?
4/9 anonim 

válasza:

Vékonyabb a lábfejed valószínűleg mint az átlagnak, így hosszúságra hiába jó a cipő. Nekem is ilyen, plusz még kicsit csámpás is vagyok. Esélytelen, hogy pánt nélküli magassarkút vegyek.
5/9 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már arra, hogy a labfejemmel van vmi.
2021. febr. 9. 00:29
6/9 anonim 

válasza:

Pamutzoknival vegyed fel mert az nem csúszkál mint az a szhar műanyag.
7/9 A kérdező kommentje:
Pamut zoknival körömcipőt? Ne haragudj, de az szerintem gusztustalan..
2021. febr. 9. 16:19
8/9 anonim 

válasza:

Miért? A férfiak is azt vesznek az elegáns bőrcipőikhez.
Nektek miért kell különcködni?
9/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van. Feles a lábam, és csak bokapánttal jó a magassarkú. Már elfogadtam és ráállt a szemem a csatosokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!