Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem vágjátok le a...

Miért nem vágjátok le a címkét a bugyiról?

Figyelt kérdés
Cuki kis leheletnyi tanga, és ott van rajta egy nagy fehér címke, hogy ki gyártotta, milyen anyagból, mekkora, milyen szabványnak felel meg és hogyan kell mosni. Amikor felveszitek és kilóg a hát felé a gyönyörű popsin egy hatalmas, fehér zászló, nagyon lehangoló. Ha nem lóg ki, akkor meg átlátszik egy fehér téglalap a vágáska tetejénél. Durva.
2021. febr. 7. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mert rohadtul belevarrják, kibontani nem lehet normálisan, ha meg levágom, bök. :D
2021. febr. 7. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Mert rendesen nem lehet levági, amennyire lehetséges anélkül, hogy szétvágnád a bugyit meg ki b a sztottul szúr!
2021. febr. 7. 13:09
 3/10 anonim válasza:
98%
Van olyan, amelyikről szinte lehetetlen, ha nem akarod kivágni az anyagot, vagy hogy utána szúrjon. De mindig kívánom, nem csak bugyiból, trikóból, pólóban, nadrágból. Mindenből, ami hozzá ér a bőrömhöz, mert engem marhára idegesít. Furán is néznek rám néha emiatt 😃
2021. febr. 7. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha levàgom akkor elkezd utána bomlani annyira belevarrják olyan erősen.
2021. febr. 7. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Vágd le te, ha ennyire zavar, de utána vehetsz is rögtön másikat, mert lehet, hogy szétbomlik.
2021. febr. 7. 13:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Huhh, ezt nem is gondoltam, hogy ennyire nehéz a címkétől megszabadulni! Ebből is látszik, hogy férfiak tervezték a gyártástechnológiát! A nők nem babrálnának ki saját magukkal.
2021. febr. 7. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
1031. piszlicsáré dolog, ami miatt beszólogathatnak a férfiak
2021. febr. 7. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Én mindig levágom, a ronda masnikkal együtt.
2021. febr. 7. 14:05
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én speciel azért, mert nem zavar, és a te véleményed se érdekel túlzottan .
2021. febr. 7. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

De Sunshinedoll, nem érthetjük, mekkora törés, tragédia lehet egy férfi élete, aki a gyönyörű popsinál fehér téglalapot lát.

És mégis mindennap felkel, és éli az életet, pedig mennyi címke marad mennyi bugyiban. Na ez a bátorság.

2021. febr. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!