Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányok! Ti a fanszőrzeteteket milyen fazonra vágjátok?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék milyen fazonokat szoktatok vágni. Szeretnék valami fazont tenni az enyémbe:) ( Ezt nem valami jól fogalmaztam meg) Azt is írd oda, hogy fiú vagy lány vagy-e
17/L
2013. szept. 15. 21:46
2/11 anonim válasza:
itt is csupasz nem kell oda semmi 16/F
4/11 anonim válasza:
Nem csodálom hogy ennyi fiú keres nőt itt.
6/11 anonim válasza:
Mindenféle figurákat, például Donald Kacsa, Miki Egér... Nagy buli:D
F
7/11 anonim válasza:
Csupasz, vagy fölötte meghagyom kicsit borostásra.
21F
9/11 anonim válasza:
1cm-re szoktam vágni alul, nem csupaszítom le kisfiúsra.
21/F
10/11 anonim válasza:
Rövidre vágom de régebben borotváltam és egyszer csináltam egy nyilat lefelé. =)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!