Megkötve teszitek el a nyakkendőt?
Figyelt kérdés
Ha megkötve teszem el, nem fog gyűröttnek látszani, ha később kibontom a kötést?2021. febr. 5. 10:12
1/5 anonim válasza:
De meglátszik rajta.Jó,mondjuk az enyém iskolai nyakkendő volt,megkaptam,volt rajtam vagy 6-szor,8-szor,azután 4 év után szedtem szét,amikor már nem kellett,mosva se volt,nem igazán lehetett már utána használni,mondjuk akkor már nem is volt rá többet szükségem.Rendes nyakkendőm nem volt,csak csokor,azzal nem volt baj sose.
2/5 Noren1989 válasza:
Mindig teljesen kibontva a csomót- rakom el.
A csomózva tárolás ebből a szempontból igénytelenség.
3/5 anonim válasza:
2.:De ha valaki nem tud nyakkendőt kötni és más megköti neki,akkor úgy teszi el,hogy később ne kelljen vele próbálkoznia,mikor úgyse megy neki.
4/5 anonim válasza:
Egy bizonyos kor, kb. 16 év fölött elvárás, hogy valaki meg tudjon kötni egy nyakkendőt.
5/5 anonim válasza:
4.:Én akárki nyakán szívesen megkötöm a nyakkendőt,amennyire tőlem telik,csak a sajátomén nem,tükörrel szembe is nehéz és ha nincs a nyakamba,úgy próbálom,úgy meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!