Lányok ti ha kérhetnétek a pártoktól akkor milyen ruhába szeretnétek látni a fiutokat Valentin napon?!
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 06:55
1/10 anonim 

válasza:

Személy szerint nekem az átlagos ruhája is tökéletes.
2/10 anonim 

válasza:

Az átlagos ruhája nekem is tökéletes. Sőt, inkább pizsama, mert ki se mozdulnánk az ágyból, az biztos (nem rosszra gondolni).
3/10 anonim 

válasza:

Nem ünneplünk Valentin napot. A fétisedet máshol éld ki légyszíves.
4/10 anonim 

válasza:

Rövidnadrág + egy fehér trikó :)
5/10 anonim 

válasza:

ha lehetne menni valahova (pl étterem) akkor öltönyben
6/10 anonim 

válasza:

Én is az öltönyre szavaznék egy jó kis komolyzenei koncert kíséretében... de nem lehet. 😢 Így marad a szöszmösz mackó.
7/10 anonim 

válasza:

Hát így, hogy nem megyünk sehova és amúgy sem ünnepeljük a Valentin napot (max annyi, hogy "boldogat"), teljesen jó lesz qz elmúlt hónapok során viselt maci naci\bolyhos köntös/zokni papucs kombó.
Ha ünnepelnénk (amit lehet, jövőre megteszünk, mert minden alkalmat meg fogunk ragadni a kimozdulásra, ha végre lehet majd), akkor szerintem kipróbálnánk, hogy milyen a tipikus "hollywood" Valentin nap, tehát puccos étterembe mennénk :D. Úgyhogy szerintem öltöny vagy sima zakó elegánsabb nadrággal meg cipővel.
9/10 anonim 

válasza:

Az átlagos ruhája teljesen megfelelő lesz, úgysem megyünk sehova.
10/10 anonim 

válasza:

Otthon ruha nélkül, ha elmegyunk valahova pedig elegansan feloltozve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!