Mi a szerepük azoknak a kabátoknak,mellényeknek vagy pulcsiknak melyeknek a zipzárját teljesen fel lehet húzni a kapucni tetejéig?
Tehát az érdekelne,hogy miért lehet a zipzárt teljesen felhúzni a kapucni tetejéig?
Küldök pár képet,hogy mikre gondolok. Esetleg tudnátok mondani pár véleményt vagy tippet,hogy szerintetek miért?
Illetve kort és nemet írjatok. Illetve,hogy nektek van-e ilyen kabátotot,mellényetek vagy pulcsitok.És ha igen akkor kellett-e valaha a zipzárt teljesen felhúzni a kapucnin vagy sem?
Esetleg volt ilyen barátnő akinek volt ilyen ruhadarabja?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot!
Ennek egyedül csak annyi az értelme, hogy egyszerübb belevarrni a cippzárt: végigvarrják, ráteszik a kocsit, a két végét meg lezárják - sokkal egyszerübb, mint két külön cippzárdarabot odavarrni, és utána a kapucni szélét is összevarrni.
Szóval nem használati elönye van, hanem gyártástechnikai.
Nekem kapucnis pulóverem van ilyen, alapvetően szerintem az volt a célja a full cipzárnak, hogy a cucc fura legyen, mert amellett hogy végig be lehet húzni, van a kapucnin 2 ilyen hálós rész amin ki lehet látni és úgy néz ki az ember benne mint egy nagy légy :D
Viszont jónak tartom, mert egészen az államig fel tudom húzni hideg, szeles időben, vagy akár az orromat is el tudom takarni vele ami biciklin sokszor jól jött már a hidegben. A légy funkcióját csak poénból használom néha :D
2-es kommentelő:De nem mindegyik kapucnis kabáton van ilyen hálós rész, hogy ki lehessen látni. Az én mellényemen pl-ul nincs ilyen.
1-es kommentelő: És akkor ezek a kabátok miért kerülnek 3x olyan drágába mint a sima kapucnis kabátok?
"És akkor ezek a kabátok miért kerülnek 3x olyan drágába mint a sima kapucnis kabátok?"
Mert nem megszokottak és el lehet adni divatosként, és ennyiért emgveszik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!