Lányok, nők, mi a véleményetek erről a férfi cipőről? Tetszik vagy nem? F24
2021. jan. 30. 15:30
11/17 anonim válasza:
9.: Nem pontoztam senkit, se fel, se le. Nem tudom, miből gondoltad; szerintem sincs egy vélemény-kérdésnél értelme a pontozgatásnak.
12/17 anonim válasza:
Szerintem a fekete bőr undorító
13/17 A kérdező kommentje:
Sotetkek, csak rossz a kep. En se vennek feketet.
2021. jan. 30. 21:46
14/17 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Általában az ilyen típusú elegánsabb/bőr tornacipők nem szoktak tetszeni, olyan félmegoldásnak érzem. Sok mindennel fel lehet venni de semmihez sem ez lenne az első választásom. Elegánsabb öltözethez (öltöny, farmer+zakó, farmer+ing) vannak ennél szerintem szebb bőrcipők amik nem sportosak, sportos/hétköznapi vonalon (póló+farmer) ennél stílusosabb tornacipők.
De ezzel együtt nem igénytelen vagy ilyesmi, ha neked tetszik vedd fel nyugodtan.
15/17 anonim válasza:
Hilfiger kopi szóval nem tetszik
16/17 A kérdező kommentje:
Nem copy hanem Hilfiger 😁
2021. jan. 31. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!