Hogy tetszik ez az összeállítás? Szombaton megyek koncertre a barátnőimmel és ezeket a ruhákat gondoltam.
2010. aug. 15. 22:52
1/18 anonim válasza:
A cipő hányadék, a gatya tetszik. ^^
A többit nem néztem meg. XD
2/18 anonim válasza:
jó, de miért jársz férfi cipőben?
3/18 anonim válasza:
A cipo ocsmany,a gatya jo,polo semilyen,az ing elmegy.Ilyen orat akkor sem hordanek ha fizetnenek erte,a karkoto jo.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még. :) Nem férfi cipő, hanem unisex és azért járok ilyenben, mert tetszik. :))
2010. aug. 15. 23:08
5/18 anonim válasza:
minden jó :) de a cipőt felejtsd el .elrontja az összképet :)
6/18 anonim válasza:
Sztem jó ez a szerkó, passzol színekben. Én a cipőt ugyan nem venném fel, és nem szeretem a nagyon koptatott/világos farmereket, de biztos jól fog kinézni rajtad. Az a lényeg, hogy kényelmes legyen (mert gondolom, nem az Operába mentek koncertre, és gondolom táncolni és tombolni fogtok egész végig :D), nemdebár? Ha meg neked ez tetszik, akkor ne az számítson, hogy mi, névtelen kommentelők mit gondolunk a szettről :).
7/18 anonim válasza:
Az a cipő nagyon jóóó. És az összeállítás is, menj csak el így.
21L
9/18 anonim válasza:
Hatalmas lááájk:D nekem nagyon bejön. supra cipő is odavág;) Kúl. Jó az ízlésed:) tetszik
10/18 anonim válasza:
A cipő nagyon rusnya, a többi meg semmilyen :)
Farmer, fehér póló..... max ilyen fűben csücsülős koncertre vedd fel, igényesebb helyre ne ebben menj. A nadrág egyedül felvállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!