Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a kínai ruhákról?

Mit gondoltok a kínai ruhákról?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem tudom miért cikizik a kínait:D csomó cuccom van onnan, és jó, vannak gagyi cuccok de a pulcsimra és a gatyámra azt hitték h new yorkeres szóval ha van ízlésed hozzá akkor zsír:D és a minőség sem rosszabb mint pl a new yorker..
2010. aug. 15. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
csak akkor van probléma, ha ízlés nélkül mész be kínaiba. ha valakinek elég sok márkás cucca van, nézze meg a címkét, meg fog lepődni mennyire sok a "made in china" manapság már kínaiban is találni igazán jó minőséget, illetve márkás cuccok között is kegyetlen rosszat. csupán reálisan kell gondolkodni, szét kell nézni. nagyon sokszor kérdezik tőlem is, hogy ez meg az honnan van, aztán közlöm, hogy a kínaiból. meglepődnek, aztán látom, hogy ők is bemennek a kínaiba, majd elégetetten kijönnek, hogy ezt a cuccot majdnem megvettem a másik utcai butikból háromszoros áron.:) meg még egyéb esetek..
2010. aug. 15. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol veszed, és mit tudsz kifogni. Általában rossz minőségűek és túl vannak csicsázva (vagy túl sokféle stílus/díszítés van rajtuk, vagy értelmetlen rajtuk a felirat), ezért amióta magamnak veszem/válogatom a ruháimat, eléggé elvétve veszek magamnak kínai piacon/boltban ruhát... és mostanában ahhoz képest, hogy kínai, egyes helyeken eléggé megnőttek az árak (3-4e Ft-ért már plázában is lehet venni sokkal ízlésesebb felsőket). De pl. a kedvenc fehér rövidujjú topom kínaiból van. Az egyik Asia Centeres farmerem meg 6 évet húzott ki rajtam, ami ahhoz képest nem rossz :).

21/l

2010. aug. 15. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem van hogy tovább tartanak mint a márkásak xD

Volt egy humanic-os csizmám 1 hétután elkezdett bomlani, a kínais kibírta a teletxD

2010. aug. 15. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is szoktam Kínaiba vásárolni, vannak jó dolgok, de vannak azok az ízléstelen ruhák :S

De ki szoktam vadászni a jó ruhákat :)

2010. aug. 15. 21:35
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

szerintem ne a newyorkerhez mérjük a kínait.=D

igen,mindent kínában gyártanak,de nem mindegy,hogy milyen alapanyagból.mert a kínaiban kínai az alapanyag is,de egy pl.converse vagy nike nem kínai anyagból készül.

kínai egy gagyi sz@r.persze néha vannak jók,de sokat kell kutatnod mire találsz jót.

2010. aug. 15. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sokszor lehet találni kínaiban pont olyan ruhákat, mint amik ilyen-olyan márkás boltokban vannak, csak a címke más bennük. A márkásak anyagáról meg annyit, hogy nem feltétlenül jobbak, láttam én már puccosabb boltban olyan felsőt, hogy felemeltem és átláttam rajta, annyira vékony volt. Pedig nem nyári volt.
2010. aug. 16. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!