Szerintetek mégéri egy Gucci öv?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkozzam rajta, hogy megvegyem-e. De sajnos nagyon drága, pedig nagyon tetszik. Szerintetek megéri, vagy ennyi pénzt nem ér meg?2021. jan. 21. 17:56
1/11 anonim válasza:
Nagyon nem éri meg. Minőségre nem a legjobb, ahogy olvasgattam, de legalább "beskatulyáznak"....
3/11 anonim válasza:
Figyelj, ha ezt nem tudod eldönteni, meg meg kell kérdezned Gyakorin, akkor valószínűleg nem éri meg.
De vedd meg, ha tetszik. :D
5/11 anonim válasza:
Egyetértek a #3 as válaszolóval. Van több designer övem is, van amelyik már több éves és ugyanolyan szép állapotban van mint mikor vettem. Megérni megéri, mert biztos nem addig fogja bírni mint egy H&Mes. De szerintem inkább nézz szét kicsit olcsóbb árkategóriában, pl CK vagy Hilfiger is szép és minőségi öveiket gyárt, nagyon jó áron.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
nem, mert ocsmany, draga, feltunoskodo es tipikusan azok veszik, akiknek amugy taskara pl nem telne, de az ovet meg valahogy osszesporoljak.
8/11 anonim válasza:
#6 miért van lepontozva? Szerintem az egy teljesen normális férfias öv. Nem mint az nagy márka jeles gazdagnak teszem nagam. És ahogy a #7es írta.
Ocsmányok
9/11 anonim válasza:
Nekem van Ck és nagyon tartósak. Szeretem a márkás dolgokat , szerintem szebbek és tartosabbak.
De ugyanúgy meg veszem az olcsó dolgokat is ami ugyanúgy szép. :)
Meg mindig nem tudjuk az arat??
10/11 anonim válasza:
Ahol én lakom Ck öv 20-30€ volt es 100% eredeti.
Volt egyezer egy nagyon szép gucci öv 90€ volt , de amndit nem tudtam adni érte. Azért annyira szuper nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!