Lányok, ti heti hány napot vagytok blúzban? 25/L
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 09:37
11/29 Metionin válasza:
12/29 A kérdező kommentje:
Igen, ezek blúzok. ^^
2021. jan. 21. 13:39
13/29 Metionin válasza:
Ohh akkor módosítok a hozzászóláson, általában heti egyszer van rajtam ilyesmi amikor megfelelő a hőmérséklet és nem a home office-ban rohadok :D
14/29 anonim válasza:
Basszus, én meg nem tudtam mi az a blúz (tudom, sötét vagyok😑), szoktam hordani néha, de nem sokszor. Olyan havi 1* kb.
15/29 anonim válasza:
Hát nekem ingjeim vannak és nem blúzaim. De az ingeket imádom szóval, ha telhetném 7 .
16/29 anonim válasza:
15-ös vagyok és nem, nem keverem a blúzzal
17/29 anonim válasza:
Metionin, a cicás blúz, amit linkeltél, honnan van? :D
Kedves kérdező, én heti 3-5 alkalommal hordok blúzt, imádom őket. :)
18/29 anonim válasza:
#15 Én azt hittem,hogy a női ingeket blúznak hívják.
19/29 anonim válasza:
Ha blúz címke alatt vett felső elég, akkor nyárra van pár, plusz blézerrel kosztümhöz is akad pár, bár ezek inkább rövid ujjúak. A régi gombos, illetve női ingekből egy darab van, nyáron farmerhez szoktam hordani.
Tunikálat jobban kedvelem, ha nem ruhát veszek fel.
20/29 A kérdező kommentje:
Szerintem is minden női ing blúz, hiába írják manapság ingnek.
2021. jan. 21. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!