Mi a véleményetek azokról akiknek ki van a feneke az alsónadrágja vagy a bugyija?
Édes szivem én 2000franctudja hányban voltam tinédzser, akkor minden második csaj nadrágjából kilógott a bálna uszony.
Érteninem fogom, nem lep már meg, de legalább nem a pucér valagát látjuk.
#1 Rengeteg munkás ember van, akinek a sok guggolás közben néha kilátszik a feneke. Ezért is hívják kőműves dekoltázsnak. A legtöbbjük nem igénytelen, és nem az a céljuk, hogy mutogassák.
Egyébként én annak szólok, akivel vagyok olyan kapcsolatban. (Ez főleg szűk családot jelent.)
"leültem mellé. Fekete farmer volt rajta, és az asztalnál ülve, a nadrágjából kilátszott a fehér színű bugyija, amit kis szürke halálfej minták tarkítottak. Egy pillanatra néztem csak oda, aztán rávetettem a tekintetem, elvörösödhettem, mert éreztem, hogy szinte lángol az arcom."
"Nadrágja megint lecsúszott, mint korábban a kocsmában, és ismét kivillant a bugyija. A topja is felhúzódott, így láthatóvá vált derekán az a két kis gödröcske. Ha fiatalabb társaságban lett volna, és nem két konzervatív idős szeme pásztázta volna mindezt, akkor bizonyára ezzel a véletlenszerű megnyilvánulással, elérte volna azt, hogy szexivé nyilvánítsák."
#4 "ez el fog tűnni szépen lassan de biztosan."
Nem ez a baj, hanem az, hogy 10 év múlva sem veszik észre, hogy eltűnt, vagy nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!