Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek azokról...

Tudni akkaró kérdése:

Mi a véleményetek azokról akiknek ki van a feneke az alsónadrágja vagy a bugyija?

Figyelt kérdés
van ilyen ismerősötök és ha ilyet láttok szóltok neki hogy ki van (ismerőre gondok)

2021. jan. 18. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Igénytelen. Nem szólok neki, mert neki az a célja hogy mutogassa magát, és ha szólok, akkor ez neki öröm.
2021. jan. 18. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Mi legyen? Semmi. Csak nehogy megfázzon.
2021. jan. 18. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Édes szivem én 2000franctudja hányban voltam tinédzser, akkor minden második csaj nadrágjából kilógott a bálna uszony.

Érteninem fogom, nem lep már meg, de legalább nem a pucér valagát látjuk.

2021. jan. 18. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Azért csinálják mert azt hiszik ez az az érték ami miatt jók lesznek a paliknak.Ez a legerősebb fegyverük amivel jó csajnak érezhetik magukat.De vajon mi lesz akkor ha a jó alak eltűnik vagy megöregszik.Akkor melyik értéküket fogják előnybe részesíteni mert ugye ez el fog tűnni szépen lassan de biztosan.Jelenleg ezt tudják használni.
2021. jan. 18. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

#1 Rengeteg munkás ember van, akinek a sok guggolás közben néha kilátszik a feneke. Ezért is hívják kőműves dekoltázsnak. A legtöbbjük nem igénytelen, és nem az a céljuk, hogy mutogassák.

Egyébként én annak szólok, akivel vagyok olyan kapcsolatban. (Ez főleg szűk családot jelent.)

2021. jan. 18. 15:48
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Ha egyértelműen véletlenül lóg ki, akkor szólok, de ha direkt, akkor nem. Nyilván tudja, hogy kilóg, fölösleges szólnom neki.
2021. jan. 18. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
18%

"leültem mellé. Fekete farmer volt rajta, és az asztalnál ülve, a nadrágjából kilátszott a fehér színű bugyija, amit kis szürke halálfej minták tarkítottak. Egy pillanatra néztem csak oda, aztán rávetettem a tekintetem, elvörösödhettem, mert éreztem, hogy szinte lángol az arcom."

"Nadrágja megint lecsúszott, mint korábban a kocsmában, és ismét kivillant a bugyija. A topja is felhúzódott, így láthatóvá vált derekán az a két kis gödröcske. Ha fiatalabb társaságban lett volna, és nem két konzervatív idős szeme pásztázta volna mindezt, akkor bizonyára ezzel a véletlenszerű megnyilvánulással, elérte volna azt, hogy szexivé nyilvánítsák."

2021. jan. 18. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Igényteleny
2021. jan. 18. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

#4 "ez el fog tűnni szépen lassan de biztosan."

Nem ez a baj, hanem az, hogy 10 év múlva sem veszik észre, hogy eltűnt, vagy nem is volt.

2021. jan. 18. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Bugyi 10 eve logott ki utoljara, most a magasitott farmer a meno.
2021. jan. 18. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!