Lányok, nők! Ti hol vesztek ruhákat, cipőket, ékszereket, táskákat? Melyik a kedvenc boltotok?
Cipő és táska most már ecipo, régen deichmann.
Ruha vegyesen. Bonprix, mohito, orsay, reserved. Nagy ritkán h&m.
Ékszert nem hordok, de ha hordanék akkor glamiran választanék valamit.
Van két bolt a városba ahova bemegyek.Bugyit megint egy helyen,zoknit:kínai,calzedonia,h&m,mikor milyen kell.A legtöbb ruhámat a Blue Nature webshopjából rendelem,cipő:bőr cipő(Bercolini,néha ccc).
Táskám egy van a kínaiból.Fülbevalót a Bijou Brigitte-ből.
Nekem a cipők CCC, Deichmann, Sportdirekt-ből vannak.
Táskák: Aliexpress, Reserved.
Ruhák: New Yorker, Tally Weijl, H&M, Reserved, néha kínai.
Ékszerek: a fülbevaló, órák Aliexpress-ről vannak. Más ékszert nem hordok.
A Tezenisben szoktam gyakran vásárolni, nem csak fehérneműt, hanem felsőket leginkább, de van onnan nadrágom meg kardigánom is. Meg mostanában About You-ról szoktam még rendelni.
Cipőt attól függ. Általában edzőcipőket hordok, azokat márkaboltokban, de nyári cipőket CCC-ben, Deichmann-ban.
Táskát és ékszert nem veszek olyan gyakran, hogy legyen erre bevett boltom.
Ékszereket nem hordtam eddig, idén viszont szeretnék beszerezni párat (nyaklánc, karkötő), illetve egy órát is.
Mostanság Orsay-ből vásároltam, ill. van pár cuccom a H&m-ből, Envy-ből is. Elvétve van 1-1 Amnesia, Mayo darabom, de utóbbi márkánál inkább a kabátokat preferálom (nem az agyoncsicsázott kabátokat persze). Ezek a márkák a felsőimre vonatkoznak.
A szoknyáim többnyire Stradivarius-ból és Bershka-ból valóak, nekem az Orsay túlméretezett. Nadrágot ritkán hordok, van kb 8 farmerem, ezek szintén Stradiból, Bershkaból és Tallyból vannak (utóbbi nekem nagyon kínai, de az egyszerűbb farmereik szerintem jók).
Egyberuháim H&m-ből, Orsay-ből vannak, de van egy passzentos kis feketém, azt például egy olasz üzletben szereztem. Envy márkájú ruhám is van, illetve Rouge.
Cipőt általában CCC-ből vagy Humanic-ból szerzek be, de tervben van, hogy körbenézzek Cipőfalván is.
Táskáim szintén CCC-sek, illetve bőrdíszműs boltokban szoktam körbenézni.
Bocsi, ha nem voltam összeszedett. :D
Nem érdemes nagy cégektől venni, mint pl. a H&M, mert általában azokat olyan emberek készítik, akik a munkájukért a minimálbér felét se kapják meg (nyilván külföldön), vagy gyerekek, ami rosszabb. S ha erről most az jutott eszetekbe, hogy milyen jó, támogathatjuk a rászorulókat... akkor tévedésben éltek. Mert a pénz a cégtulajokhoz vándorol, nem az emberekhez.
Vásároljatok inkább turkálóból, rengeteg jó cucc van ott is (H&M is, meg minden nagy márka megvan), csak kicsit keresni kell. És sok esetben a minőség is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!