Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M-nél van akció egyáltalán?

H&M-nél van akció egyáltalán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problémám akadt, hogy most ugye vannak 50-70% leárazások a H&M-nél. Interneten kinéztem egy kabátot aminek a teljes ára 19.990 volt s leárazva 11.990. Bementem ma a boltba és ugyanaz a kabát, ugyanaz a cikkszám alapján már 24.990 ft-ot akartak elkérni. Ez, hogy lehetséges? Azt mondják az interneten más árak vannak.. de kérem majd féláron van online mint személyesen a boltba? Jaa és sose került 24.990ft-ba a kabát csak 19.990ft-ba. Most ilyenkor mi van? Járt már így valaki, hogy többet fizettek egy leárazott termékért?

2021. jan. 16. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
rendeld meg, a bolti és online árak sokszor eltéröek
2021. jan. 17. 00:04
 2/3 Metionin ***** válasza:
100%

Igen, a bolti és a netes ár eltérhet. Leárazás vanni van, én most rendeltem meg 2 ruhát is amiket hónapok óta néztem de drágálltam, most meg leárazták.

Azt a kabátot próbáld fel a boltban és aztán rendeld meg neten a megfelelő méretet.

2021. jan. 17. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tippeket. Hasonlóképp fogok legközelebb cselekedni. :)
2021. jan. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!