Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik boltokban nem ANNYIRA...

Melyik boltokban nem ANNYIRA drágák a ruhák?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem 3000-ért egy farmer nem mondható drágának, én mindig 5-6 ezerért találok :/

a kínai pedig nálam kb. 2 hónapig tart...:S

2010. aug. 15. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:

akkor csak én vagyok ott csóró?? (habár ősztől netünk sem lesz, szal szivacs) :(

nekem már a 2000 ft-os árak meggondolandók(ruha ügyben ugyebár) :)

2010. aug. 15. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:

A Bershkás 3ezres farmer neked sok? 8 és 10 ezerről vannak annyira leárazva.... Nekem 8 alatt nincs is szinte nacim, csak ha kifogok valami így leárazva.....

Köszi, volt kínais cuccom, tiniként szinte csak kínais volt, amióta dolgozom és magam veszem a ruháimat saját pénzből a közelükbe sem megyek a rizsevő- boltoknak.

Amúgy a Bershka árai teljes áron is barátiak, farmerek 6- 12 ezer között, felsők 1500- 5000 Ft között... stb.

De nekem a Zara a kedvenc :)))

2010. aug. 15. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Én írtam, h a kínai szar.

Namost. Tény és való, h vettem már ott olyan dolgot, ami megérte az árát. De a legtöbb nekem nem vált be.

Én a legjobb ruhákat egy nagyon szupi angol márkás ruhákat árusító használtruha boltban veszem.

1000-xezerig vannak ruhák..mindenféle...kicsi nagy modern divatos régi szép.

De a Zara meg ilyenek nagyon jók...és ha leárazás van, érdemes bevenni.

Am meg farmerjaim pár ezrek...de a drága sem bírja tovább...

2010. aug. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!