Jár még valaki H&M-be ?
Én legutoljára évekkel ezelőtt voltam akkor is csak zoknit vettem .
Szerintetek is ciki már ilyen fast fashion üzletekbe járni vagy csak szerintem az ?

Nem ciki szerintem. Ha talal valaki maganak megfelelo cuccot, akkor az jo. Egy ideje en mar kb egyik uzletben sem talalok. Se arban, se minosegben nem felelnek meg. H&M regen sokkal jobb volt. Nem feltetlenul a minoseg, de valahogy stilusra,szinre megfeleltek. Most mar egyre kevesebb a szelekcio, se stilusban, se meretben nincs megfelelo...Zara is regebben jobb volt, bar ott meret sose volt eleg, most sem.
H&M-ben mar csak basic illetve fehernemu ami erdemleges.
Meg talan Stradivariusra mondanam, hogy vannak valtozatos cuccaik, illetve Reserved. Reserved arban viszont egesz jo!

Én is főleg a sport illetve fehérnemű szekciójukat szeretem, a cipők, sminkek és az "eheti divat tizennégy évesnek" rész nem hat meg.
Ahol szoktam vásárolni ha tehetem az a Fat Face, Monsoon, C&A, és a turik

Nekem újabban a h&m a kedvenc üzletem, a legtöbb ruhám onnan rendeltem az utóbbi időben és meg vagyok vele elégedve. Most az is szempont, hogy szerintem tök jó az oldal és az app is, szeretek online rendelni tőlük (jól működik maga a folyamat is, gyors a kiszállítás, van mérettáblázat-kép-vélemények). Nekem nagyon szimpatikus, hogy csomó egyszerű, letisztult, basic ruhát árulnak és a legtöbb ruha beleillik az ízlésembe, stílusomba. Szerintem a minőségük is teljesen megfelelő, legalábbis nekem még nem volt vele problémám. Az árak is megfelelőek számomra, sok leárazás és mindenféle kedvezmény is szokott lenni klubtagoknak.
Én értem a fast fashion elleni érveket, de nem mindenkinek van más lehetősége. Én például szívesen járnék turkálóba, de vidéken élek és itt a turkáló nem a retro-vintage-ecofriendly stb., hanem az egy halomba hányt állott szagú, poros, gyűrött ruha kupac, aminek a nagy részét már senki nem venné fel. Nem is sokkal olcsóbb. Valamint én általában célzottan vásárolok, ha valamire szükségem van és ez nem éppen turkáló kompatibilis hozzáállás, mert tényleg turkálni kell és vagy megtalálod, amit keresel vagy sem. A designer márkák pedig nekem megfizethetetlenek. Úgyhogy a fast fashion üzletek kínálata az, ami tetszik, ki tudom fizetni és ár-érték arányban megfelelőnek találom.

Igen, pusztuljon mindenki, aki odajar!
(nagyon remelem, nem megy at az ironia...🙄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!