Jár még valaki H&M-be ?
Én legutoljára évekkel ezelőtt voltam akkor is csak zoknit vettem .
Szerintetek is ciki már ilyen fast fashion üzletekbe járni vagy csak szerintem az ?

Attól függ, mit tekintesz alternatívának.
Igen, ciki, mert fast fashion, kizsákmanyló, hulladéktermelő cég. A termékeik minősége a béka segge alatt van és az utóbbi két évben a basic cuccokon kívül nem találtam semmit, ami megfelel az ízlésemnek, de ez utóbbi nyilván nem mindenkire igaz.
Ha egy másik hasonló szintű hulladékgyár az alternatíva, ahhoz mérten nem cikibb.
Részemről a fenntarthatóbb megoldásokat igyekszem keresni. Ahhoz mérten (számomra) az.

es ti hol vasaroltok amugy, akik ennyire frocsogtok a fast fashionra? mert turiba jarni felnottkent nincs mar se idom, se energiam, sokszor nem is talalok olyat, amilyet szeretnek, es neha nem is olcsobb mas hasznalt cucca (ami amugy gyakran szinten fast fashion), mint kb ugyanazt ujkent megvenni. akkor nem leszek alszent, hogy jaj fentarthatosag es nem veszem meg ugyanazt a hasznalt zara topot, amit ugyanannyiert ujonnan megkapok.
a magyar tervezoi cuccok meg legtobbszor irrealisan tularazottak. en ertem az okat, anyagkoltseg, markabranding, tervezes stb, de nem fogok csak azert 40 ezret kiadni egy felsore, mert epp bele van irva xy friss momes diplomas neve es a cucc amugyis ugy nez ki, mint egy zara kopi (jobb esetben. rosszabban egy hordhatatlan elvont rongy).
szoval otleteket varnek, nem csak kioktatast.
Én nekem a legtöbb ruhám north face , Armani , bape , evisu , napapijri de akad zara is .
Nekem semmi bajom nincs a fast fashionnel alapból , csupán csak érdekel hogy vásárol e még valaki ilyen helyeken .
Amúgy turiba három szerintem még gázabb .
Illetve semmilyen problémám nincs az olyan emberekkel akik ilyen helyen vásárolnak , ez csak egy kérdés volt , nem bántó jellegű .

ertem. north face jo marka, de a turazobb-sportosabb vonalat kepviseli, nem lehet mindent beszerezni onnan. zara ugyanaz a kategoria, mint a h&m, ugyanugy fast fashion, se jobb, se rosszabb.
erre a bape-re meg evisura rakerestem, jol latom, h 30-40 ezer egy sima polo, pulcsi meg 100 korul van? ehhez merten nagyon csunyak, idetlenek, akkor mar inkabb veszek 30 ezerbol 5 zara felsot, ami jol is nez ki. nekem nagyon nem stilusom az ilyesmi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!