Mekkora comfixet rendeljek, ha 172 cm magas és 55 kg vagyok?
A calzrdoniáról szeretnék combfixet rendelni.
Viszont tanácstalan vagyok a méretezéssel kapcsolatban.
A fent említett arányokkal rendelkezem és a méretezés az általam nézett terméknél az alábbiak szerint van:
S: 160-165 cm-ig, 55-65 kg-ig
M: 170-175 cm-ig, 65-80 kg-ig
A súlyom miatt inkább az S-es lenne jo, viszont a magasságom miatt az M-es, de felek, hogy az lecsúszna.
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megrendelnem?
10: Nem kell ellenszegülni. Nem mész oda és kész.
Vannak helyek, ahol illik normálisan megjelenni. De ma már ezt sokan nem értik. Színházba sem azért öltözök fel normálisan, mert kötelező, hanem mert illik.
Sokszor sikerült meggyőznöm kollégákat az igazamról amit beláttak és mellém álltak amivel sikerült bosszús pillanatokat okozni a "kedves" önbíráskodó munkáltatónak.
A színház megint más katagória, ebben és más esetekben úgy látom, hogy aki fizet az a főnök!
Tehát a drága színészek abból élnek hogy én megváltottam a jegyemet az előadásukra.
Innentől kezdve sima utcai ruhában szoktam megjelenni.
Biztos hallottál arról hogy sok gazdag ember mindent megtehet, ez is valami hasonló nálam, bár én szegény vagyok mint a katolikus egyház..
Ha normálisan felöltözöl, azzal megadod másoknak a tiszteletet!
Bár ahogy elnézlek, te elég primitív vagy nő létedre! Számodra ez elég bonyolult dolog!
13!
Pont hogy leszharom az idegeneket, az ő kedvükért nem fogok feszengeni kényelmetlen rucikban.
Lehet te primitívnek tartasz, én egyéniségnek tartom ha valaki nem fénymásolat.
14.
Iróniáról még nem hallottál? Hány éves lehetsz vajon...?
Gazdagok természetesen, de mégis perselyeznek. Innen a mondás.
Remélem segítettem, de örülök ha boldogságot ad a tudatlanságod.
#15 Te bármennyi is vagy, ne legyél büszke magadra! 🙂
Szerintem, aki olvassa az írásaid, csak nevet rajtad! 🙂
16!
Akkor egálban vagyunk, én is jót nevetek itt a sok birkán..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!