Mi volt a legforgalmasabb hely, ahol mezítláb mászkáltál?
Figyelt kérdés
Nem érezted magadat kellemetlenül?2021. jan. 12. 12:19
12/26 anonim válasza:
városban, boltban, kikötőben, bár én szeretek mezítláb lenni :)
13/26 anonim válasza:
Tavasztól őszig többnyire mezítláb mászkálok, mindenhová úgy megyek, ahová csak tehetem. Ezekből forgalmasabb helyek pl. koncertek, piacok, belváros.
Soha egyetlen alkalommal nem kaptam negatív beszólást.
Sokáig kellemetlenül éreztem magam.
Meg kell tanulni, hogy magas ívben tenni kell arra, esetleg kinek milyen rossz véleménye van. Ha valaki így érzi jól magát és megteheti, tegye.
14/26 anonim válasza:
13-as,ès pl koncertre simán beengedtek igy?
15/26 anonim válasza:
Koncerten én is voltam már úgy, meg pl bevásárlóközpontban.
16/26 A kérdező kommentje:
15: nem volt ezzel kapcsolatban kellemetlen élményed? Milyen az emberek reakciója?
2021. ápr. 8. 11:06
17/26 anonim válasza:
Persze, voltak beszólások, de nem vészes. A legtöbben igazából észre sem veszik, vagy ha igen, nem érdekli őket. De pozitív reakciókkal is találkoztam, pl volt, aki természetesnek, más egyenesen vagánynak tartotta :D
18/26 A kérdező kommentje:
Koncerten nem tapostak meg?
2021. ápr. 8. 11:24
19/26 anonim válasza:
Szerencsére nem, de nem is mentem be a sűrűjébe.
20/26 anonim válasza:
Koncerten èn is voltam màr úgy, meg discoban is. Egy-két bunkó beszólàst leszàmitva semmi gond nem volt, volt aki követte a pèldàt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!