Tetszik ez a cipő?
2021. jan. 10. 20:59
11/21 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ezen az ocsmány, nekem nagyon tetszik
2021. jan. 11. 18:53
13/21 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? :D ha ennyire tetszik akkor egyértelmű mit kell tenned nem?
Ha önigazolásra vágysz azt nagy valószínűséggel itt nem fogod megkapni, mert itt a válaszolók 90% szerint ocsmány.
14/21 anonim válasza:
Fénylik és undorító formája van plusz így télen nem valami praktikus a vászon cipő.
Ez legalább 5x jobban néz ki
15/21 anonim válasza:
Utolsó. Jobban, de ez sem valami gyönyörű. Sőt ez sem praktikus. Kifagy belőle a bokám.
16/21 anonim válasza:
Ilyened van? Lehet nem boka villantos gatyába kéne járni télen xDD akkor nem fagyna le
17/21 anonim válasza:
Akkor milyenbe? Leérjen a talpamig?
18/21 A kérdező kommentje:
#17 nem, egy normális gatya.
2021. jan. 12. 08:24
19/21 anonim válasza:
Nem tudom ti melyik boltba jártok,mind ilyen fos ami csak a bokámig ér éppen.
20/21 anonim válasza:
Normál fazonú farmer minimun boka csont alá ér ergo ha nem hajtod fel nemfog ki lógni belőle.
H&M, Zara, Pull and Bearbe egészen biztosan vannak ilyenek mert minden farmerom ezekből a boltokbol van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!