Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a cipő orráról,...

Mit gondoltok a cipő orráról, tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem lenne olyan furcsa az orra, akkor habozás nélkül megvásárolnám, de így nem tudok dönteni. Mindenesetre megnézem majd élőben is, hátha úgy másabb a benyomás.

2020. dec. 28. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Tipikus Superstar orr, jellegzetes kinézet. Szerintem jól néz ki, nekem is volt Superstarom.
2020. dec. 28. 01:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, én keresnék másik cipőt a márkából, ami hasonló, de az orra máshogy néz ki. Gyors keresés alapján a Superstar cipők mind ilyenek, ez az egyik ismertetőjelük.
2020. dec. 28. 01:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon menő a Superstar orr, klasszikus forma, 1969 óta gyártják ezt a cipőt ilyen orral, ez egy igazi ikon. Bátran hordhatod, kicsit sem fogja senki sem furának tartani. Nekem inkább a színállás fura egy kicsit, szerintem nézd meg, milyen más színállások vannak, tuti találsz ennél jobbat is. Pl. az ecipőn rengeteg szín érhető el és most masszívan akciósak is a Superstarok, én a helyedben itt néznék körbe:

[link]

2020. dec. 28. 02:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért furcsa a színállása?
2020. dec. 28. 13:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Közben rátaláltam a számomra megfelelőre, amely leginkább tetszik. Megfelelő méretet nehezen találtam, mert év végére már kevés van belőle, ennek megfelelően le is van árazva tisztességesen. Lényegében egy ikonikus fajta. Nubuk bőr, igen kényes anyagú, de nagyon szép cipő. Adidas Campus a neve.

[link]

2020. dec. 28. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
*plusz a kényelmet is hozzá, ami számomra igen fontos. Ortholite talpbetét van benne, ami az egyik legjobb minden szempontból.
2020. dec. 28. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!