Lányok, közületek hord valaki ilyen stílusú, sima fehér pulcsit? Akár oversized méretben is.
2021. jan. 9. 20:37
11/37 anonim válasza:
En is hordok. Tegnap volt rajtam setahoz. Feher kapucnus.. Koldok felett er kb 10 cmrrel.
12/37 anonim válasza:
13/37 anonim válasza:
Ismerek ilyet, sportoló csajok, a stílusik is ilyen elegáns-sportos. Az öltözködési stílusuk ugyan nem tetszik, de nagyon irigy vagyok rájuk sok szempontból.
14/37 anonim válasza:
Persze, 178cm vagyok, de megis találtam a seggemig erot tavaly 😂 Azota fekete cicagatyaval/nadraggal telen gyakran hordom. Kenyelmes, komfortos, es jol is nez ki🥰 P
15/37 anonim válasza:
Nekem van hasonlom. Denever ujju es rovid dereku. Az utcan is szivesen hordom akar telen is
17/37 anonim válasza:
Én múltkor ilyet akartam venni, de végül helyette egy feketét vettem. Viszont van egy halvány rózsaszínű is, amit rendszeresen hordok. 16 éves vagyok.
18/37 anonim válasza:
Jól néz ki, bár ilyenem pont nincs, hasonlóm igen. Simán felvenném. Oversized méretben viszont biztos nem, az tőlem nagyon távol áll.
22/N
19/37 anonim válasza:
Nem, nagyon unalmas lenne és kicsit sem praktikus.
20/37 anonim válasza:
nem mert nem szeretem a kapucnisat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!