Fehér bőrhöz milyen fürdőruha áll jól?
Tudom, tél közepén ebben a helyzetben nem is lehet semerre menni, de azért megkérdezem. :D
Nem szeretnék többet lebarnulni, minden nyáron sok új anyajegyem lesz, és ezen kívül is károsnak gondolom.
Lehet, hogy nem túl szép látvány hófehérkén lenni a strandon, de nekem a bőröm egészsége fontosabb.
De nem tudom, milyen színű fürdőruhában lenne érdemes gondolkodni, ami nem ront a helyzeten. A fekete gondolom kizárva, mert mégfehérebbnek tűnnék tőle. A fehér meg nem túl világos? Alapból nem falfehér a bőröm, de elég világos. Tónusra talán inkább melegebb, de lehet hogy inkább semlegesnek mondanám. Bár inkább van alapból sárgás árnyalata, mint rózsaszínes...
Szőkés barna hajam van.
Milyen színű fürdőruhákban lenne érdemes gondolkodni, ha nem szeretnék lebarnulni, de jól is mutassak benne még "fehéren" is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!