Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér bőrhöz milyen fürdőruha...

Fehér bőrhöz milyen fürdőruha áll jól?

Figyelt kérdés

Tudom, tél közepén ebben a helyzetben nem is lehet semerre menni, de azért megkérdezem. :D

Nem szeretnék többet lebarnulni, minden nyáron sok új anyajegyem lesz, és ezen kívül is károsnak gondolom.

Lehet, hogy nem túl szép látvány hófehérkén lenni a strandon, de nekem a bőröm egészsége fontosabb.

De nem tudom, milyen színű fürdőruhában lenne érdemes gondolkodni, ami nem ront a helyzeten. A fekete gondolom kizárva, mert mégfehérebbnek tűnnék tőle. A fehér meg nem túl világos? Alapból nem falfehér a bőröm, de elég világos. Tónusra talán inkább melegebb, de lehet hogy inkább semlegesnek mondanám. Bár inkább van alapból sárgás árnyalata, mint rózsaszínes...

Szőkés barna hajam van.

Milyen színű fürdőruhákban lenne érdemes gondolkodni, ha nem szeretnék lebarnulni, de jól is mutassak benne még "fehéren" is?

2020. dec. 31. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha meleg tónusú bőröd van, akkor sem a fekete sem a fehér nem áll igazán jól. Világos bőrhöz is jól illik a kontraszt. Tehát sötétebb színmélység, olyan árnyalattal, ami illik a bőrödhöz.
2020. dec. 31. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én hófehérke vagyok és jól áll a fekete bikini, más színt fel se vennék. Szerintem jól állhat a sötétebb kék, lila, zöld vagy ezek kombinációja.
2020. dec. 31. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A piros is jól néz ki, nekem is nagyon fehér a bőröm és olyan van :)
2020. dec. 31. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen testarányokkal és stílussal rendelkezel, de pár ötlet. Válogass...

Kontraszt:

[link]

[link]

[link]

Vagy pedig válassz olyt ami kiemeli a hamvasságot

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 31. 15:15
 5/5 ívy1 ***** válasza:
33%
Akkor mindenképpen egybe részest válasz,és lehet sötétebb.
2020. dec. 31. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.