Suliba gáz lenne ez a nadrág vagy nem?
Figyelt kérdés
Jövő héten elvileg indul a jelenléti oktatás, és szerintetek suliba gáz lenne ez a nadrág?
2021. jan. 5. 09:05
11/19 anonim válasza:
9!
Látom te is ezek az igénytelen fajtákból szakajtott vagy.
Ti akkora nullák vagytok, hogy már csak az igénytelenséggel tudjátok felhívni magatokra a figyelmet.
Drágább egy selejt mint egy jó nadrág? Hát igen, okos ember a hülyékből él.
Amíg vannak ilyen rongy emberek akik ezért még pénzt is adnak akkor a termelők dörzsölik is a tenyerüket...
12/19 anonim válasza:
#7 elég gáz, ha valaki a legfittebb életkorban már olyan plöttyedt, mint a képen szereplő nő
13/19 anonim válasza:
hat ez konkretan ocsmany es 18 felett ilyet hordani eleg gaz.
15/19 A kérdező kommentje:
16 éves lány vagyok, ezt elfelejtettem kiírni. Nem vagyok fázós, úgyhogy a hideggel nem lesz gondom. Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 5. 20:20
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
Szerintem sexy. Én rád vetném magam.
18/19 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint a cicanadrág...
19/19 anonim válasza:
Szexy lenne. Én biztos ültetnélek az asztalra aztán.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!