Mi az, amit soha semmilyen körülmények között nem vennél fel, akármilyen trendi is legyen?
Figyelt kérdés
Cipő, ruha, hajviselet alkalmazása stb stb.... (nem, kor?)2010. aug. 13. 20:07
1/25 anonim válasza:
hát ezt így nem tudom, de ha látok olyan ruhát akkor mindig meg szoktam állapítani, hogy ezt soha nem venném fel akár milyen trendi is :D
2/25 anonim válasza:
besz@rós nadrág. a frankó lengeanyagos törökbugyival nincs bajom (ha így hívják)... de a farmer, helyenként tapadós, de közben mintha mégis pelust rejtegetnék benne... na azt inkább kihagyom.
22L
3/25 anonim válasza:
converse cuccok, bármi legyen is az soha nem hordanám
nagyon kivágott ruhák, állatmintás ruhák
5/25 anonim válasza:
Buggyos gatya, cső/répgatya, csőtopp, állatmintás/flitteres/csilli/villi dolgok,, magassarkú hétköznapra, Converse Vans, Supra, szandál zoknival.
7/25 anonim válasza:
8/25 anonim válasza:
úgy az imént felsorolt cuccok, plusz még: bőr ruhák, leggings/cicanaci+tunika/hosszított felső kombó, p.csaszar topánka, latex cuccok, undorító rikító színű ruhák és cipők, parafatalpú telitalpú cipők
21/L
9/25 anonim válasza:
maxiruha (alacsony vagyok, pocsékul áll), állatmintás cuccok, a kígyómintát kivéve, azt is csak cipőn, vagy más kiegészítőn, szandál+zokni, Playboy-os cuccok, bármilyen deszkás cipő.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!