Ez túl sok suliba, vagy belefér?
Figyelt kérdés
Vettem egy bőr leggingst, és nagyon tetszik de nem tudom suliba nem túl sok e. Amúgy 18 vagyok és vannak akik nálam sokkal kihívóbban öltöznek, de azért felmerült a kérdés.
Amúgy úgy venném fel hogy valami sneaker (nike/vans/converse) plusz egy kicsit bő crop top de nem látszódik ki a hasam, mert magasderekú a nadrág. Ja és nyilván ha majd lesz jelenléti oktatás😅
2021. jan. 2. 20:15
11/22 A kérdező kommentje:
Hát ha ez neked szánalmasnak nevetséges, akkor tényleg irreleváns a véleményed számomra. 🤷🏼♀️
2021. jan. 2. 20:50
13/22 anonim válasza:
Rettentően közönséges így hordani a leggingset. Én is hosszú felsővel hordanám. Igaz, 2008-ban voltam középiskolás. :D :D :D
14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább szexi, de ahogy gondolod. Én 2020-ban vagyok középiskolás:)
2021. jan. 2. 20:57
15/22 ívy1 válasza:
Vedd csak fel! Én is fel venném !(ha még iskolás lennék)
16/22 anonim válasza:
Vedd csak fel, de ide ne írogass, mert ha nem vetted volna észre 1 kivételével semelyik válaszoló nem ajánlja így felvenni. Jó TANULÁST!
18/22 anonim válasza:
9.-es vagyok és jelenléti oktatás alatt minden nap láttam kb.20 lányt ilyen szettben, nem kihívó szerintem.
19/22 anonim válasza:
Crop topozni NE januárban kezdj el.
Esetleg nyáron egy fesztiválon, de anno a mi giminkben hazaküldték azokat a lányokat, akik túl kihívóan öltöztek.
Térd fölé érő miniszoknya, miniruha jöhetett, de az ilyen night clubba való szabásvonalak nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!