Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők, ti felvennétek...

Lányok, nők, ti felvennétek ezt a női szettet? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyi idősek vagytok?

Mit cserélnétek ki benne?

A cipő, amit linkelek, csak fazonra egyezik meg, nem találtam sajnos ennél hasonlóbbat: [link]

Ruha: [link]

Kabát: [link]

Fekete harisnyával és táskával képzeltem.

2021. jan. 1. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok benne biztos, hogy jól állna nekem, de most ha ettől eltekintünk, akkor igen, nekem tetszik és felvenném. Amúgy nem tudom, nekem az ilyesmi ruhák mindig olyan cukik voltak. Az már más, hogy szerintem rosszul állna rajtam, de na. :) 18/L
2021. jan. 1. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Csunyak. Nem emelik ki a jo alakom. Ilyenekkel kb a foldet torlom fel. A csizma divatjamult es kenyelmetlen. Nem is esszeru tisztitas szempontjabol sem.
2021. jan. 1. 23:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, felvenném szívesen.

24/L

2021. jan. 2. 00:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen más a stílusom, magamon nem tudom elképzelni, de szerintem nincs baj ezzel a szettel, máson tetszene.
2021. jan. 2. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem venném fel. Körte alkatú vagyok, és ebben nem tudna az alakom jól érvényesülni. Úgy állna rajtam mint tehénen a gatya. Nekem nagyon erős derékhangsúly kell, akkor érzem jól magam. Ráadásul ezek túl rövidek, a hosszabb ruhákat és kabátokat szeretem.

De a színe szép, és egy magas-vékony lányon istenien mutatna.

2021. jan. 2. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Felvenném, viszont a cipő nem állna jól, de tetszik. A ruhával csak az a bajom, hogy köldökig kivágott, szóval így nem. Ha normális nyakrésze volna, ér érne legalább a combom feléig, simán mert jól néz ki. A kabát az nagyon tetszik, de az miért kék? Feketében kellene :D

Amúgy jó szett. Nem ilyen az öltözködésem semennyire sem a mindennapokban, de pl egy alkalomra ha rákényszerülök, kb hasonlókat szoktam összerakni stílusra.

2021. jan. 5. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem tetszik, cipöböl van hasonló

szeretem benne, hogy könyen konbinálható

kabátban meg talán jobban nézne ki, ha kiemélné a derekat, úgy talán nöiesebb 😉

22L

2021. jan. 9. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!