Hogyan hordjam a Mom Jeanseket télen, ha magas lány vagyok és mindig túlságosan kint van a bokám belőle?🤯
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őket, sokkal szívesebben viselem mint a sima passzos farmereket. Zoknival nem merem, félek hogy az úgy gáz lenne..🤷♀️ Kérlek segítsetek:(2020. dec. 29. 00:50
1/12 anonim válasza:
Vagy bakancsot veszel fel, ami ugye eltakarja a bokádat is, vagy pedig marad a zokni, ha nem szeretnéd hogy fázzon a lábad. Amúgy szerintem nem gáz ha zoknit veszel fel, vannak nagyon egyszerű zoknik is ha az zavarna.
2/12 anonim válasza:
Hali, ugyan ez a problemam. En igazabol kibirom, mimden nadragbol kint van legalabb 10 cm. Esetleg harisnyat tudsz felvenni hozza.
3/12 anonim válasza:
Én kifejezetten a 3/4-es vagy 7/8-os hosszúságú nadrágokat szeretem, csak ilyeneim vannak. És amúgy sincsenek hideg telek.
4/12 anonim válasza:
en vastagabb fekete terd harisnyat veszek ala, szerintem ugy nem nem ki gazul.
5/12 anonim válasza:
Erre találták ki a bakancsot/csizmát..
7/12 anonim válasza:
Én harisnyát veszek fel hozzá ilyenkor.
8/12 anonim válasza:
Kinőttnek kinéző zsáknadrágban járkálsz és az a legfőbb gondod, hogy ezek után egy zokni gáz lenne...?
9/12 anonim válasza:
Nyolcas bocsi, hogy nem gyartanak nadragot a meretunkben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!