Szerintetek jó választás ez a kabát?
Figyelt kérdés
Mirrorban néztem ilyen kabátot, tetszik de nem tudom hogy jó választás lenne-e ki lehet e használni vagy inkább vegyek egy szövetkabátot?
Amit néztem:
Vagy a szövetkabát:
Azért a bolfrol van a link mert több a kép és a modellen is hasonlóan áll mint rajtam.
2020. dec. 28. 08:10
A kérdező szavazást indított:
Átmeneti kabát
Szövet kabát
23 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Viszont most jön még csak a hideg, úgyhogy a duplagombosat venném, ha csak ez a két lehetőség van.
2/13 anonim válasza:
Mindketto szovet es csak annyi a kulonbseg hogy a masodik dupla gombsoros. Nem ertem a kerdest.
4/13 anonim válasza:
elég volt elolvasnom az első szót, hogy megállapítsam, hogy nem jó választás... nagyon nem tetszik egyik sem :/ a színe és a minősége miatt
5/13 anonim válasza:
Nekem tetszik mindkettő. De ezek tényleg átmeneti kabátnak jók. Nem télikabátok.
6/13 A kérdező kommentje:
A minőséggel nincs gond elég jó az anyaga, nem innen rendelném csak a bolt weboldalán nincsenek fent a kabátok. Csak tényleg azt nemtudom hogy az első fajtát ki tudnám e használni vagy maradjak a szokásosnál ami a második fajta.
2020. dec. 28. 09:43
7/13 anonim válasza:
Az első fajtát ugyanarra tudnád használni, mint a másodikat.
Szerintem csak az a kérdés, hogy neked melyik tetszik jobban.
8/13 anonim válasza:
Nekem is az jutott az eszembe, hogy szexi! Nagyon jó! Inkább a 2-t tudod jobban kihasználni szerintem!
9/13 anonim válasza:
egyaltalan mem tetszenek nekem se, olyan gagyi hatasuk van, meg amugy se. es az biztos, hogy ezekben szetfagynal telen. ibkabb egy rendes vastag teli kabatot vegyel mostanra.
10/13 anonim válasza:
A két kabát ugyan az, ugyan az a funkciója, csak az egyik dupla soros gombos a másik nem.
Szóval én sem értem konkrétan a kérdést, azt vedd, amelyik jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!