Melyik a legjobb választás?
Egy fázós rövidszőrű vizslának szeretném venni, van már neki egy kabátja, de az egyrészt kicsi rá, másrészt tavaszi kabátja vadászok most, ami hasonló mint nekünk a széldzseki, szóval már meleg neki a vastag bélelt szőrmés kabát, de még fázik ha leveszem róla.
Vagy ha esetleg mást ajanlotok azt is szívesen veszem:)
Nem vagyok szakértő, de megnéztem őket...
Az első ránézésre jó meleg lehet, árban is stimmel, meg hát több féle színben lehet kapni. Viszont azt írja, őszi/téli.
A második valószínüleg jobb minőségű, bár vékonyabb és árban is kicsit húzós, szerintem nem érné meg.
A harmadik és negyedik szintén vékonyabb az elsőnél, ráadásul a negyedik nem is vízálló. A harmadik viszont multiszezonális, ami ugye jó.
Így szerintem az első vagy a harmadik lenne a legjobb választás, mert mindkettő vízálló, anyagukra nézve is jó minőségűek (poliészter és szálasanyag) és árban is megéri. Évszakra nézve lehet, a harmadik jobb.
De mondom, nem vagyok annyira jártas kutyakabátokban, szóval ne feltétlen az én véleményem alapján dönts. :)
Köszönöm a választ:)
Nem feltétlenül kell, hogy vízálló legyen, esőben nincs kedve kitenni a mancsát a házból, csak egy pisi erejéig:D
Igazából ráér még, mínuszban a mostani kabátot használjuk, ez tényleg csak az átmeneti időszakra venném amikor kb 10-12 fok van. Így hosszabb séták is bele fognak férni:)
Nekem is a lime zöld a szimpibb, csak gondoltam megkérdezlek téged is.
Ja es szerintem ha azt mondod h "vizsla" mindenki a magyar rövidszőrűre gondol, nekem is ilyen van:D (szóval ha nemet vizslára gondolsz ahhoz kell mondani a német jelzőt, mert alapvetően sztm mindenkinek a rövidszőrű magyar vizsla jut eszébe:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!