Néhányan szoktak a harisnyára zoknit húzni, ha csizmát vesznek fel. Miért előnyösebb?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 22:10
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt gondoltam, hogy egyéb oka lehet a neylon harisnya miatt,de így értem.
2020. dec. 28. 13:33
12/15 anonim válasza:
Én azért veszem fel hogy ne csúszkáljo benne a lábam. Viszp t a titokzokni nem jó, mert két lépés után lecsúszik a harisnyáról.
13/15 anonim válasza:
Melegebb, nem csúszkál benne a lábam, nem szakad ki könnyen a harisnya mondjuk a lábujjaimnál.
14/15 anonim válasza:
Van egy kis csücsök a csizmámon ahol pont véget ér a cérna amivel varrták és van egy kis éle. Nem annyira nagy hogy a lábamat piszkálná, de számtalan harisnyámat szaggatta már ki. Na attól véd a zokni.
15/15 anonim válasza:
Az én környezetemben elég sok lány szokott. Védi a harisnyát, jobban melegíti a lábat, kevésbé csúszkál a láb. Mondjuk ez csak a vékony harisnyákra igaz, a vastagabbak már egy másik kategória. Én mondjuk nem szoktam, mert nem szeretem a lábamon érezni, sokkal "szabadabb" érzés csak harisnyában lenni. Plusz, ha le kell vennem valahol a csizmát, iszonyat bénának érzem magam, h a harisnyámon zokni van. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!