Milyen fürdőruha előnyösebb duci lányra?
Figyelt kérdés
Egy részes, vagy két részes mutat jobban ?2019. okt. 18. 21:48
2/7 anonim válasza:
Igazából mindkettőböl lehet előnyöst találni. Ha kétrészes jobban néz ki az aminek magas a dereka, nem a hagyományos kis butyis bikini. Szerintem ez stílusosabb, többféle képpen variálható:
Egyberészesnél az felejtős ami pár éve volt divat, hogy tele van a ruha oldalt kivágásokkal meg össze-vissza megkötös madzagos, mert nem szép ahogy bevág. Ennél az a jó ha nem csak egy réteg tapadós anyag hanem pl ilyen húzott, de bizonyos minták is előnyösebbek (pl mikor az oldala fekete de amúgy színes a ruha
Remélem jók a linkek
4/7 anonim válasza:
3 választ kellett várni. NEM ez volt a kérdés. majd lefogy ha akar.
5/7 anonim válasza:
(Hm. És még azt hittem, hogy az #1 válasza tárgyának van valami köze a tankhoz, mielőtt rákerestem. Úgy tűnik, lemaradtam pár dologról az életben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!