Milyen cipőt ajánlotok ha az alábbi stílusú cipőket szeretem?
Figyelt kérdés
Adidas Superstar fehér
Vans old skool fekete.
Airforce. ki zárva mert nem találok olyan színbe ami tetszene.
2020. dec. 27. 19:36
1/6 anonim válasza:
Converse, Etnies,Dc, Fallen, Supra, Adidas, Nike.
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrét típus érdekelne
2020. dec. 27. 20:29
3/6 anonim válasza:
Converse all star, nike ebernon mid, nike jordan mid, supra skytop 2, skytop, vaider.
4/6 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
Ha az AF1 nem jön be, de a klasszikus cipők tetszenek (legalább is erre következtetek a Superstarból és az Old Skoolból), akkor talán egy klaszsikusabb Air Max az, ami szerintem bejönne neked (pl. Air Max 1 vagy 90). Ezekre gondoltál már?
Esetleg egy Jordan 5 is szóba jöhet, de ez már sokkal kevesebb ember stílusához passzol, mint mondjuk egy Superstar, de nagyon klassz kis klasszikus lépő.
5/6 A kérdező kommentje:
Fiú Af1-nek bejön a stílusa csak 46 os méretben nem árulnak olyan színt ami tetszene.
De a stílusa bejön tehát ez a lapos fazon vagy hogy mondjam akárcsak a Superstar és Vans.
Nem az ilyen hatalmas holdjárok azok nem tetszenek😄
2020. dec. 28. 12:16
6/6 anonim válasza:
Amúgy a Nike Blazer 77-ek nagyot mennek mostanában footshopon, az is nekem olyan deszkás beütésű mint a Vans (pedig elv. kosaras cipőnek indult :D) és annyi színállás van amit nem szégyelltek a Nike-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!