A szegényebb emberek miért öltöznek mindig olyan túl
rétegesen?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy a szegényebb osztálytársaim és azok szülei még jó időben is nagyon beöltöznek. Pl. májusban már mindenki pólóban vagy ingben van, de ők még akkor is pulóverben járkálnak, a téli kabátot is csak április környékén teszik le, amikor a többiek már akkor rég legfeljebb laza dzsekiket hordanak.
#9 ok, birom amikor ismeretlenek a neten azt hiszik, hogy ha azzal probalnak visszavagni, amikor mar nem tudnak semmi ertelmeset irni, hogy huu de leegetted magad, de gaz vagy stb, azzal majd jol beletaposnak a masik lelkivilagaba 😂😂 hat pont tojok egy vadidegen bohoc velemenyere.
2020. dec. 27. 19:23
12/19 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, köszönöm az értelmes választ! :)
2020. dec. 27. 19:23
13/19 anonim válasza:
A csóróknak nincs pénzük ételre, ezért soványak. A sovány emberek pedig fáznak. Volt egy anorexiás kolléganőm, aki nyáron is a 36 fokban pulcsiban volt és nyekergett, hogy fázik. Mi meg majd megdöglöttünk a melegtől.
2020. dec. 27. 19:27
14/19 anonim válasza:
A hidegtől nem lehet megbetegedni? Nincs gyógyszer a megfázásra???
Hát nálad nagyobb hülye tényleg nem sok van.
2020. dec. 27. 19:28
15/19 anonim válasza:
11 - én ezt a kérdést törlöm magamtól, szóval nekem már ne válaszolj. Botrányosan buta vagy. Remélem valakinek lesz türelme elmondani számodra, hogy miért :\
2020. dec. 27. 19:31
16/19 anonim válasza:
"A csóróknak nincs pénzük ételre, ezért soványak."
Ez úgy 30-40 évvel ezelőtt volt igaz. Manapság a szegények az elhízottak az olcsó, silány, zsíros, szénhidrátdús kaják miatt, míg a gazdagoknál divat a "mindenmentes" étkezés.
2020. dec. 27. 19:32
17/19 anonim válasza:
8
"A hidegtől nem lehet megbetegedni"
Hát Persze...Ízületi bántalmak.Tüdőgyulladás.Végtagok elfagyása.A testhőmérséklet kórós lecsökkenése (ami akár halált is vezethet).
2020. dec. 27. 19:39
18/19 anonim válasza:
13-as A szegény emberek mondjuk normális, egészséges ételt nem tudnak enni, a soványság nem biztos. Ha olyanok a genetikai adottságaik, plusz még gyakran pl. frissfölös tészta az ebéd, tehát túl gyakran fogyasztanak szénhidrátot, akkor a soványság nem biztos.Én meg inkább azt vettem észre, hogy a ruhatáruk nem túl változatos, próbálják kímélni ami van, a pulcsit vagy kardigánt tartják májusra szeptemberre, meg a nagy hidegben kabát alá. Egy lány osztálytársam pl októberben novemberben kissé kinyúlt hosszú ujjú felsőben volt órákon, de az jobbára kevés volt neki, akkor felvette a kínaiban kapható citromsárga , ugyancsak sárga rikító prémes pufikabátját is. Szegény eléggé hátrányos helyzetű.
2020. dec. 27. 19:58
19/19 anonim válasza:
Vagy csak nincs annyi féle ruhájuk minden évszakhoz, mint nekünk. Akinek van egy téli kabátja, egy farmere, egy-két pulcsija és pólója, az nyilván kénytelen még áprilisban is felvenni a kabátját, ha nem akar megfázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!