Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiu-fiu elott meztelen kell...

Fiu-fiu elott meztelen kell szegyeloskodnie vagy sem. Mert ha fiu-lany elott igen az ok de fiu fiu elott ? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Hat pl egyik fiu zuhanyzik es kopogva bemegy masik pisilni vagy fogatmosni vagy ha kolis zuhanyozni is egymas elitt
2020. dec. 26. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
a koliban a folyosó végén van a zuhanyzó és ott simán előfordul hogy mások is bejönnek
2020. dec. 26. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
24%

Másik férfi előtt nem vagyok szégyenlős pucéran sem, mint ahogy a legtöbben sem szerintem.

Az más kérdés, hogy ha vécén ülök, nemtől függetlenül senkitől nem szeretem, ha bejön közben a helységbe. (Ott fordulhat elő, ahol a vécé a fürdővel egyben van.)

2020. dec. 26. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem ciki. Max kellemetlen
2020. dec. 26. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Hiába törölteted, a perverziód nagyon szánalmas.
2020. dec. 27. 08:55
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Én csak saját magamról tudok beszámolni. Én fiúk előtt is szégyellős vagyok és kellemetlenül érzem magam előttük pucéran. Hiába tudom, hogy pont nem érdekli őket a látvány és semmi olyat nem látnak, ami nekik nincs. Ez engem akkor is zavar.

Iskolás koromban, még gimnáziumban is tesi órán volt úszás. (Volt a sulinkban medence helyben.) Átöltözni úszógatyába a közös öltözőben kellett. Én kellemetlenül éreztem magam eközben. Olyan gyorsan kaptam át a gatyámat, amilyen gyorsan csak tudtam.

2020. dec. 27. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem zavar se az ha fiú, sem az ha lány előtt kell meztelen lennem.
2020. dec. 28. 04:11
 7/12 anonim válasza:
68%
Szerintem nem kell 2 fiúnak egymás előtt szégyellnie a testét. Ugyanaz van mindkettőjük lába közt, nincs abban semmi ha látják egymást meztelenül. Engem nem zavar se az, ha engem látnak meztelenül, se az ha én látok valaki mást pucéron. Nem kell ezt túlgondolni, nem ettől lesz meleg senki sem.
2020. dec. 31. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Kèt fiú egymás előtt semmiképpen ne legyen szerintem szégyenlős.

Én legalább is nem vagyok egyáltalán szégyenlős egyik haverom, illetve edzésen lévő srác előtt, legyen bármilyen fiatal vagy idős.

23 vagyok.

2022. ápr. 24. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Fiúk egymás előtt ne szégyenlősködjenek

Ugyan az van mindkettőjüknek

Tesin zuhanyoztunk és sose szégyenlősködtünk

Koliba is a zuhanyzóba függöny nem volt ott mindenki látott mindent

Ugyan az van mindannyiunk lába közt nem kell ezt túlgondolni

2023. ápr. 5. 07:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van. De hiába van mindenkinek ugyanaz a lába között, nem mindenkié egyforma. Az enyém pl elég kicsi. Amit szégyellnék, ha mások is látnának.
2023. ápr. 5. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!