Fiu-fiu elott meztelen kell szegyeloskodnie vagy sem. Mert ha fiu-lany elott igen az ok de fiu fiu elott ? Tobbi lent
Másik férfi előtt nem vagyok szégyenlős pucéran sem, mint ahogy a legtöbben sem szerintem.
Az más kérdés, hogy ha vécén ülök, nemtől függetlenül senkitől nem szeretem, ha bejön közben a helységbe. (Ott fordulhat elő, ahol a vécé a fürdővel egyben van.)
Én csak saját magamról tudok beszámolni. Én fiúk előtt is szégyellős vagyok és kellemetlenül érzem magam előttük pucéran. Hiába tudom, hogy pont nem érdekli őket a látvány és semmi olyat nem látnak, ami nekik nincs. Ez engem akkor is zavar.
Iskolás koromban, még gimnáziumban is tesi órán volt úszás. (Volt a sulinkban medence helyben.) Átöltözni úszógatyába a közös öltözőben kellett. Én kellemetlenül éreztem magam eközben. Olyan gyorsan kaptam át a gatyámat, amilyen gyorsan csak tudtam.
Kèt fiú egymás előtt semmiképpen ne legyen szerintem szégyenlős.
Én legalább is nem vagyok egyáltalán szégyenlős egyik haverom, illetve edzésen lévő srác előtt, legyen bármilyen fiatal vagy idős.
23 vagyok.
Fiúk egymás előtt ne szégyenlősködjenek
Ugyan az van mindkettőjüknek
Tesin zuhanyoztunk és sose szégyenlősködtünk
Koliba is a zuhanyzóba függöny nem volt ott mindenki látott mindent
Ugyan az van mindannyiunk lába közt nem kell ezt túlgondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!