Ez az új divat lányoknál? Sapka semmi, pokróc a nyak köré csavarva hogy alig látszik a feje, lábszárközépig érő nadrág, meztelen boka és lábszár. Csodálkoznak erősen hogy felfáznak.
Feltaláltak még régen egy varázslatos tárgyat: harisnyának hívják. Olyan, mintha meztelen lenne a boka, lábszár, de nem az.
Maaaaagic.
Igen azt én sem értem, hogy felül miért van felöltözve alul meg csupasz mindene.
Mert ugyanis alulról lehet felfázni és azért lehet látni hogy az a csodaszer nem mindenkin van.
Akin van az pedig tudja fokozni a hülyeséget, boka kinn de azért veszek rá egy semmit nem melegítő vékony műanyag szhart.
A magyarázat erre, nőkről beszélünk, az eszet nem lehet térdeléssel megszerezni.
Divat.. szerintük jól néznek így ki
Közben meg szrul :) Aranyos :)
A felfázást nagyban elősegíti ha lehűl a láb, ezután könnyebben mennek a vírusok is, utána olvashatnál, de majd a nőgyógyásznál meséld el hogy volt rajtad nylon harisnya.
Amúgy leginkább rövidszárú zoknit szoktak hordani.
Akik írjàk hogy alulról nem lehez felfàzni azok tuti nem nőkvagy még seso fàztak fel.
De igenis fel lehet fázni ha a bokàt éri hideg,csak nem olyan gyorsan mint ha leülnél a betonra.
Èn nagyon kapós vagyok a felfàzàsra, és fáztam már fel a bokàm miatt is.
Az is igaz hogy baktériumok okozzàk, de a hideg elősegíti!
Amúgy meg miért mondod hogy lányoknàl divat ez? Ugyan ezt látom a fiúknál is :)
5!
Fuss neki újra!
Benne van a nevében is hogy felfázás tehát hideg miatt leszel beteg nem a vírus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!