Ilyen táskát vállon vagy kézben kell vinni?
Figyelt kérdés
Sulizom még és eddig csak hátitáskáim voltak, de gondoltam 18 évesen kellene kicsit csajosodni. Eddig sosem figyeltem ki hogy hordja.
2020. dec. 26. 15:34
1/8 anonim 

válasza:

Azért írok, mert én is kíváncsi vagyok a válaszokra, de szerintem ahogy szeretnéd, de inkább vállon.
3/8 anonim 

válasza:

Vállon vagy esetleg úgy a karodon lógatva a rövid fülénél
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és annyi kérdésem még lenne, hogy szerintetek fekete pufi kabáttal hogy mutatna?
2020. dec. 26. 16:03
5/8 anonim 

válasza:

Olyan hétköznapiasan, semmi extra. De nem is feltétlenül gázul.
6/8 anonim 

válasza:

nekem is hasonlóm van, és vállon hordom. szerintem ez pont az ami mindenhez passzol:)
7/8 anonim 

válasza:

Nem ezeket szokták könyékhajlatban hordani, alkarjukkal folyamatosan észak-északkelet felé mutatva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!