Varrónőhöz lehet vinni bugyit?
Vettem 2 új bugyit nem túl olcsón és az egyiknek a cimkéjénék megbomlott a cérna és lejött a címke és így most van ott egy pici lyuk. Amivel nem lenne gond csak bomlik tovább az egész.
Nem ciki ilyen aprócska munkát vinni varrónőhöz főleg úgy, hogy ez egy fehérnemű?
Ez tény, csak nem tudom megakadályozni, hogy ne bomoljon tovább, nem tudom elkötni se úgy illetve tényleg nincs semmilyen cérnám itthon amivel megoldhatnám a problémát.
Gázos lenne egy bugyit elvinni?
Rendben köszönöm
Bár akkor már lehet viszek más cuccokat is és akkor több apró munka mégse annyira gáz. Akad pár megvarratni való.
#8 persze de az egy vadiúj bugyi. És csak a címke miatt lyukas és mint mondtam nem egy olcsó darab volt.
2 napja lett véve és tényleg annyi hogy a címkénél megbomlott ami lejőtt és persze hogy 1 cérnával volt körbevarrva a bugyi és azzal a címke is. Eddig mindig olyan bugyikat sikerült vennem ahol külön cérnával varrták rá címkét, ezen viszont nem és egy 3500 forintos bugyiról van szó, ami azért nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!