Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Varrónőhöz lehet vinni bugyit?

Varrónőhöz lehet vinni bugyit?

Figyelt kérdés

Vettem 2 új bugyit nem túl olcsón és az egyiknek a cimkéjénék megbomlott a cérna és lejött a címke és így most van ott egy pici lyuk. Amivel nem lenne gond csak bomlik tovább az egész.

Nem ciki ilyen aprócska munkát vinni varrónőhöz főleg úgy, hogy ez egy fehérnemű?

2020. okt. 6. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Esetleg nem próbálod meg te magad megvarrni?
2020. okt. 6. 09:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincsen ilyen színű cérnám illetve a csipkés rész jön le amit szebb lenne géppel varrni, mint kézzel.
2020. okt. 6. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Ez tényleg olyan, amit mindenki megcsinál otthon. Még az is, aki nem tud varrni, mert ez nem varró munka, csak egy kis lyuk.
2020. okt. 6. 09:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez tény, csak nem tudom megakadályozni, hogy ne bomoljon tovább, nem tudom elkötni se úgy illetve tényleg nincs semmilyen cérnám itthon amivel megoldhatnám a problémát.

Gázos lenne egy bugyit elvinni?

2020. okt. 6. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem
2020. okt. 6. 10:04
 6/11 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm

Bár akkor már lehet viszek más cuccokat is és akkor több apró munka mégse annyira gáz. Akad pár megvarratni való.

2020. okt. 6. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem ciki. Neki kell vevő, hogy szerezzen pénzt.
2020. okt. 6. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem annyi benne a "gáz", hogy ha bugyi kiszakad, azt az ember kidobja és vesz másikat.
2020. okt. 6. 13:43
 9/11 A kérdező kommentje:

#8 persze de az egy vadiúj bugyi. És csak a címke miatt lyukas és mint mondtam nem egy olcsó darab volt.

2 napja lett véve és tényleg annyi hogy a címkénél megbomlott ami lejőtt és persze hogy 1 cérnával volt körbevarrva a bugyi és azzal a címke is. Eddig mindig olyan bugyikat sikerült vennem ahol külön cérnával varrták rá címkét, ezen viszont nem és egy 3500 forintos bugyiról van szó, ami azért nem olcsó.

2020. okt. 6. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
17%
3500Ft-s bugyi nem olcsó???! A normális minőségű bugyik (főleg ha csipkés) onnan kezdődnek.
2020. okt. 6. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!