Ez ciki szerintetek ?
Figyelt kérdés
Sok ruhámat veszem “használtan” , és ezek a ruhák általában mind high fashion ruhák .
Az én esetemben nem arról van szó hogy ne tudnám megengedni magamnak azt hogy teljes áron vegyem meg csupán csak sajnálom rá a pénzt .
Csak egy pl . :
Kb 1 hete vettem egy eredeti burberry sálat egyik haveromtól nem teljes áron , használtan . :
Kb ilyenekre kell gondolni .
Ez cikk lenne szerintetek ?
Sokak szerint igen , sokak szerint nem .
Szerintetek , igen vagy nem ?
2020. dec. 25. 23:22
A kérdező szavazást indított:
Igen , az
Nem , nem az
73 szavazat
1/14 anonim 

válasza:

Nem gáz. Mondjuk én inkább arra figyelek, hogy jó minőségű legyen, mindegy, milyen címkét nyomtattak rá. Csak azért nem venném meg a sálat, mert Burberry.
3/14 anonim 

válasza:

Szerintem nem... Miért vennéd valamiből a drágábbat, ha megvehezed ugyanazt jó minöségűen és olcsón.
4/14 anonim 

válasza:

Baratnom mostanaban raszokott a turira es fullos Adidas Nike kabatjai es poloi vannak :D
Ja es a North face-es cuccait meg se emlitsem.
Tudom hogy nem turkalorol volt szo, de ugyanugy hasznalt es nagyin jo aron van:D
6/14 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Viszont az egy kicsit ciki, hogy fogalmad sincs róla, hogy vessző elé nem kell szóköz.
7/14 anonim 

válasza:

Ja, és a mondatvégi írásjelek elé sem.
8/14 anonim 

válasza:

4-es vagyok
Fuu fogalmam sincs😂
Csaban valamelyik turiban:)
9/14 anonim 

válasza:

Cikk akkor lenne ha újságíró írna rólad.
10/14 anonim 

válasza:

Az a cink, hogy ilyeneken gondolkodsz. Ha nem rongyos, akkor miért lenne ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!