Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van közületek olyan, akinek...

Van közületek olyan, akinek nincs sok ruhája? Mennyi van?

Figyelt kérdés
Például ha nem érdekel a divat vagy környezetvédelem miatt...

2020. dec. 25. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nincs sok. 2 normális nadrágom van, meg egy ami már kicsit nagy rám (fogyásban vagyok).
2020. dec. 25. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Relatíve sok van de szinte ugyanazokat hordom mivel szettben gondolkozom és nem sűrűn váltok
2020. dec. 25. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Felső meg pulcsi van több de nadrágom csak 2 van.
2020. dec. 25. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Két nadrág, már mindkettő nagy rám. 3 hosszú ujjú felső. Póló van 3-4db, pulcsiból talán 3. Egy kabát, 2 csizma, kb. 10 bugyi és zokni, 2 melltartó, 2 harisnya, 1 combfix. 4-5db ruha, 1 körömcipő. Egy kabát. Egy sportcipő, 1 papucs. Egy otthoni nadrág, 1 leggings. 2 sál, 1 sapka. 1 fürdőruha, úszósapka. 2 hálóing, 3-4db szexi fehérnemű. Meg egy esküvői ruha cipővel, de azt nyilván csak egyszer hordtam, és csak emlék :D

Nagyon kellene már ruhát vennem, de most már megvárom a tavaszt. Egyébként sem megyek nagyon sehova, és szeretnék még fogyni egy kicsit. Kb egy hónapja kidobáltam az összes nagyon nagy/lyukas, agyonhasznált ruhámat.

2020. dec. 25. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg van most új ruhatára gyűjtök olyat akarok amiben kevés de jól párosítható darabok vannak a régieket meg eladományozom szerintem sokkal jobb a kevés ruha mindig nagyon át kell gondolni mielőtt meg veszünk egy ruhát mert ha csak tetszik meg nagy fel indulásból vásárlunk ha pl akció van 99%-ban csak a szekrényben fog álni
2020. dec. 27. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!