Lányok, ki hord innen közületek gyakran oversize pólókat, pulcsikat? Miért szeretitek ezt a stílust?
Én szoktam hordani. Nem vagyok, az a takargatós tipús, sőt szeretem a passzos rövidebb felsőket is, de ezek is nagyon jól néznek ki. Azért hordok ilyeneket, mert nagyon jól néz ki egy rövid nadrággal (ami ugye nem látszik) meg egy jordannal vagy air force-al. Nekem ez a kedvenc kombóm. A pulcsikat meg általában leginx-el hordom. Meg sokszor csak azért van rajtam nagy pulcsi, mert elkérem a barátomtól az ő pulcsiját és az ugye nagy rám (az amúgy olyan cuki...). De sokan csak Billie Eilish miatt hordanak oversize cuccokat.
Amúgy itt van pár ilyen szett:
Vannak lányok, akik csak azért, mert kényelmes, és e miatt ezt részesítik előnyben, viszont vannak olyanok is, akik kifejezetten kellemetlenül érzik magukat passzos, tapadós felsőkben. Ezzel szemben egy bő ruha sokkal jobban meg tudja adni azt a komfortérzetet, amit egy crop top, vagy egy egyszerű szűk felső. Naciknál ugyan ez.
Meg amúgy valóban nagy divat lett Billi Eilish feltörése óta, így a fast fashion boltokban is jelentősen megnőtt az ilyesfajta termékek száma, és valakinek kifejezetten tetszenek szerintem.
A melegek közt elterjedt, én hetero vagyok így a szűk szabásra szavazok.
Nekem a lógó rongyok nem jönnek be.
L
Engem egyszerűen zavar, ha rám tapad a póló és kényelmesen érzem magam.
Meg valahogy úgy érzem, ez az én stílusom ( ezt nem igazán tudom elmagyarázni😅).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!