Alacsony lányok, magas lányok. Előnytelenül öltözködnek?
Pl. többnyire pont a magas lányokra jellemző hogy miniszoknyát húznak, ezzel még hosszabbnak tűnik az amúgy is hosszú lábuk... olyan zsiráfos:D
az alacsonyak meg többnyire térdig vagy az alá érő szoknyát húznak, ettől az amúgy is rövidke lábuk még rövidebbnek tűnik.
vagy ők ezeket nem veszik észre a tükörben, vagy nem zavarja őket egyáltalán? ki mi alapján dönt egy bizonyos hosszúságú szoknya mellett? ti milyet hordtok legtöbbször és miért?
Tudom, hogy régi kérdés, de azért én is ideírok.
Én 161 cm vagyok, viszont hosszúak a lábaim, csak azért nem tűnik fel, mert combra és fenékre könnyebben hízok. És ez jobban látszik, mert a felsőtestem meg elég vékony.
Jó az igaz, hogy amikor megnézek hozzám hasonló magasságú csinos lányokat, azt látom, hogy sokkal rövidebb a lábuk, és mégis normális alakjuk van.
Egyébként a szeméremcsontom aljáig 77 cm a lábam, a csípőcsontom hegye pedig 91 cm magasan van.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!