Szerintetek mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy hónapja egy cipőt és ma jött volna meg. Ki is jött a futár és hallottam, hogy csenget. Felvettem, beleszóltam, hogy "Haló", majd beengedtem. 10 percet vártam az ajtóban és nem jött fel a futár. Később felhívtam és azt mondta, hogy kiment de nem szólt bele senki a kaputelefonba és nem nyitották ki. Most akkor ez így mi?2020. dec. 21. 15:43
1/1 anonim válasza:
Azt várta hogy te mész le érte, aztán gondolom állt ott 1-2 percet és rájött hogy te nem mész úgyhogy pattant is vissza az autóba. Futárok általában nem hajlandóak emeletre fölmenni, főleg most hogy 10x annyi csomagjuk van. Egy részről érthető, pár perc alatt kell teljesíteniük egy csomagot de ilyenkor a normálisabbja telefonon felhív hogy 1-2 perc múlva ott van ezzel célozva arra hogy nem fog felmászni a 4.re úgyhogy menj le ha kell a csomagod, de hát sajnos ilyen fajta is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!