Boxer lesz még élek ? Tudok boxert hordani ?

Huh, beletelt pár percbe, míg értelmezni tudtam a “magyar” mondataidat.
A kérdésre nehéz válaszolni, mert egyrészt nem tudjuk, meddig fogsz élni (saccolni se tudok, mert nem írtad a korod), másrészt nem vagyunk jósok, hogy előre lássuk a divat alakulását. Egyébként az is elég valószínű, hogy mire kivonják a forgalomból, már nekem sem az fog kelleni, hiszen a divatot az emberek alakítják, nem csak úgy létrejön, neked meg kötelező követni. Amíg nagy lesz rá a kereslet, gondolom, kapható lesz a boxer is.
Remelem 50 evet elek meg kb 20 vagyok .
Van ra kereslet mindenkinazt hord es fiataloknak is azt vesz a szulo ha mar nem pelenkas

“Amíg nagy lesz rá a kereslet” - ezt nyilván a jövőre értettem. Tisztában vagyok vele, hogy most azt hordanak az emberek.
Egyébként most vettem észre, hogy elírtam az előző válaszom:
*már neked sem az fog kelleni

szerintem ilyeneken nem kéne idegeskedj...
amíg van igény bármire addig fogják gyártani azt a dolgot. de sokszor még már rég kihalt divatot is újjraélesztenek.

9!
Olyan nincs hogy férfi fiú ruhákhoz vonzódik.
Akkor a nők meg harisnya fétisesek hogy állandóan azt kérdezik hogy ilyen meg olyan ruhához milyen harisnya illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!