Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Boxer lesz még élek ? Tudok...

Boxer lesz még élek ? Tudok boxert hordani ?

Figyelt kérdés
Regi alsok ami volt a haborukor azok megszuntek azert kerdezem

2020. dec. 19. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem hallottad? Boxerválság van, én már felvásároltam amit tudtam, mert nem lesz sokáig elérhető.
2020. dec. 19. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Menj fenebe egyes bunko
2020. dec. 19. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Huh, beletelt pár percbe, míg értelmezni tudtam a “magyar” mondataidat.

A kérdésre nehéz válaszolni, mert egyrészt nem tudjuk, meddig fogsz élni (saccolni se tudok, mert nem írtad a korod), másrészt nem vagyunk jósok, hogy előre lássuk a divat alakulását. Egyébként az is elég valószínű, hogy mire kivonják a forgalomból, már nekem sem az fog kelleni, hiszen a divatot az emberek alakítják, nem csak úgy létrejön, neked meg kötelező követni. Amíg nagy lesz rá a kereslet, gondolom, kapható lesz a boxer is.

2020. dec. 19. 17:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Remelem 50 evet elek meg kb 20 vagyok .

Van ra kereslet mindenkinazt hord es fiataloknak is azt vesz a szulo ha mar nem pelenkas

2020. dec. 19. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:

“Amíg nagy lesz rá a kereslet” - ezt nyilván a jövőre értettem. Tisztában vagyok vele, hogy most azt hordanak az emberek.

Egyébként most vettem észre, hogy elírtam az előző válaszom:

*már neked sem az fog kelleni

2020. dec. 19. 17:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem jo lenne boxer eletem vegeig . Nekem megfelelo ezert ne menjen ki divatbol . Bar fecsket nem annyira veszik meg is van
2020. dec. 19. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

szerintem ilyeneken nem kéne idegeskedj...

amíg van igény bármire addig fogják gyártani azt a dolgot. de sokszor még már rég kihalt divatot is újjraélesztenek.

2020. dec. 19. 22:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Igeny meg van ra
2020. dec. 19. 23:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Majd kigyógyulsz a boxerfétisedből és rájössz, hogy nem ezek az élet nagy dolgai.
2020. dec. 20. 06:34
 10/13 anonim ***** válasza:
30%

9!

Olyan nincs hogy férfi fiú ruhákhoz vonzódik.

Akkor a nők meg harisnya fétisesek hogy állandóan azt kérdezik hogy ilyen meg olyan ruhához milyen harisnya illik.

2020. dec. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!