Szerintetek szep ez a kabat?
2020. dec. 15. 19:27
1/10 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik, hátulról jól néz ki de előlről nagyon ronda.
2/10 anonim 

válasza:

Igen. Abszolút!
De nem ilyen farmerrel. Ez elegáns kabát. Magassarkú a minimum hozzá.
Konkrétan ha ez a szett az utcán szembejönne, nem kicsit tűnne igénytelennek.
3/10 anonim 

válasza:

Nekem van ilyen kabátom, csak mályva színben. Én imádom! Szerintem csinos.
Bár én inkább magassarkúval, szoknyával hordom az irodába. Nőies megjelenést kölcsönöz, az biztos.
4/10 anonim 

válasza:

Magamnak nem vennék meg de a modellnek jól áll ez az outfit úgy ahogy van. Viszont szerintem pont hogy nem tipikusan elegáns, inkább már kicsit extravagánsba hajló, egy ilyet tudni kell viselni
5/10 Noren1989 

válasza:

Nekem tetszik, hasonlóm van készülőben.
7/10 anonim 

válasza:

Noren, csaj kabatot hordasz? Azt tudtam, hogy szuz vagy de hogy bzi is azt nem 😮
8/10 anonim 

válasza:

nem rossz, de azért nem olyan nagy szám. magamnak nem venném meg, de máson pl lehet, tetszene.
9/10 anonim 

válasza:

Utolsóval értek egyet, nem rossz de nekem olyan semmilyen, én ennél az érdekesebb ruhákat szeretem. De a modellen tetszik, szerintem a szett is jó. Pont ez benne a jó, hogy vagányabban is lehet hordani, de csinosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!